Konfirmander

Skal du konfirmeres i 2018?

For at blive konfirmeret skal du følge undervisningen. Her skal du blandt andet høre: Om kirke og kristendom. Om hvad det betyder at tro på Gud. Om hvad det er, der er så interessant ved Jesus, så vi stadig taler meget om ham, selvom det er 2000 år siden, han gik her på jorden. Om mange af de store spørgsmål: kan man både tro på evolutionsteorien og Bibelen? Hvad sker der efter døden? Hvad er godt og ondt?

I løbet af den tid, du går til præst, skal du også gå i kirke om søndagen.

Konfirmandforberedelsen foregår i konfirmandstuen ved Udby Kirke. På grund af skolereformen er undervisningen ikke regelmæssig og ugentlig.  Regn med, at det kan blive både om aftenen, et par weekender og dertil nogle temadage i hverdagen efter aftale med skolerne. Konfirmandforberedelsen begynder søndag den 3. september 2016 kl. 10.00 i Udby Kirke.

Er du ikke døbt, men vil alligevel gerne konfirmeres, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Så skal du døbes inden din konfirmation. Konfirmationsdagen bliver Store Bededag den 27. april 2018 i Hørby og Udby Kirke, samt søndag den 29. april i Hagested. Dertil er der mulighed for at lave en ekstra konfirmationsdag den 29. april i Udby eller Hørby Kirke, hvis der er nogen, der ønsker det.

Tilmeldingen foregår ved, at du udfylder indmeldingsblanketten, som deles ud i skolen og afleverer det senest 15. august 2017 til kirkekontoret, Udby Kirkevej 2, 4300 Holbæk. Du kan også sende en mail med følgende oplysninger: Konfirmandens navn, adresse og kontaktoplysninger (tlf. og evt. mail). Desuden forældrenes navn og kontaktoplysninger.

Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål.

Venlig hilsen Mikkel Vale
Mail: MIVA@KM.DK eller mobiltlf: 30 51 99 43

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Hørby og Udby Kirke ligger på Tuse Næs tæt på Holbæk. Alle er velkomne i de to kirker, hvor der er højt til loftet …

%d bloggers like this: